Vásárlási feltételek

Adatait pontosan adja meg, hogy mi is pontosan tudjuk teljesíteni a megrendelését!

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük!

Árak, szállítás, fizetési feltételek

Az áraink lejben vannak megadva.A termékek árainak más pénznemben való átváltása egyeztetés alapján történik, e-mailben vagy telefonon.

A megrendelt termék/termékek kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 2-10 munkanapon belül történik!Kivéve, hogyha a rendelés felvételekor más időpontot adtunk meg, vagy személyes átvételben egyeztünk meg.

A webáruházban történő rendelésről minden esetben e-mailben visszaigazolást küldünk.Ez azt jelenti, hogy Ön a rendelés feladását követően kap egy e-mailt a rendelés beérkezéséről és a teljesítés részleteiről (szállítás időpontja és a teljes összeg).

Románia területén postai utánvéttelel való fizetésre van lehetőség.Ez azt jelenti, hogy a csomag átvételekor készpénzben kifizeti a csomag teljes vételárát a csomagolási és szállítási költséggel együtt.A postázás a Román Posta vagy valamelyik futárszolgálat által történik.A kiszállítási idő a feladást követően: 1-3munkanapon belül.

Marosvásárhelyen és környékén személyes átvételre van lehetőség!

Magyarországra kizárólag a rendelés összértékének előre utalásával történhet.A postázás futárszolgálattal történik.A kiszállítási idő a feladás időpontjától számítva: 2-3 munkanap.

Románián és Magyarországon kívül történő rendelések esetében a postaköltség súly és ország szerint változik, éppen ezért kérjük, hogy mielőtt véglegesíti a rendelését, minden esetben vegye fel a kapcsolatot velünk!A postázás a Román Posta vagy valamely futárszolgálat által történik, a kiszállítási idő a feladás időpontjától számítva: 8-14 munkanap az adott országtól függően.